تاریخ انتشار : 4 مرداد 1393 15:6

محیط زیست مالک مناطق ممنوعه نیست

مسئول حقوقی محیط زیست استان تهران با بیان اینکه اسناد مناطق چهارگانه و تحت مدیریت محیط زیست به نام سازمان جنگل ها است، گفت: از اواخر سال گذشته اقدامات لازم برای تنظیم سند مالکیت مناطق ممنوعه به نام سازمان محیط زیست آغاز شده است.
    علی امرالهی در گفت وگو با خبرنگار جامعه فارس، اظهار داشت: پرونده های زیست محیطی مربوط به تخلفاتی از جمله آلودگی های آب، خاک، هوا، صید و شکار غیرمجاز و زمین خواری می شود که هر یک دارای زیرشاخه های خاص خود هستند.

مسئول حقوقی محیط زیست استان تهران با بیان اینکه در سه ماهه نخست سال جاری پرونده های زمین خواری در حوزه محیط زیست روند نزولی داشته است، ادامه داد: این امر بیانگر افزایش حساسیت و کنترل ها در این زمینه است.

وی با بیان اینکه در بحث تخلف مربوط به آلودگی هوا نیازمند فرهنگ سازی هستیم، افزود: توجه به مشارکت های مردمی و تنویر افکار عمومی و به طور کلی ارتقای سطح دانش و آگاهی جامعه می تواند کمک شایانی را در کاهش تخلفات مربوط به آلودگی هوا داشته باشد.

مسئول حقوقی محیط زیست استان تهران در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه زمین خواران در حوزه محیط زیست را عموماً چه افرادی تشکیل می دهند، گفت: کشاورزان، دامداران، اشخاص حقوقی و افراد بومی و غیربومی در زمره افرادی هستند که در این حوزه به زمین خواری پرداخته اند.

امرالهی در ادامه سخنان خود با اعلام اینکه اسناد مناطق تحت مدیریت و مورد حفاظت محیط زیست به نام سازمان محیط زیست نیست، ادامه داد: این اسناد به نام سازمان جنگل ها و منابع طبیعی است.

وی یادآور شد: هم اکنون محیط زیست با سازمان جنگل ها اختلافات حقوقی ندارد اما درصدد سند زدن اراضی تحت حفاظت محیط زیست به نام این سازمان و مجموعه است.

مسئول حقوقی محیط زیست استان تهران با بیان اینکه مناطق تحت مدیریت محیط زیست به میلیون هکتار می رسد، خاطرنشان کرد: از اواخر سال گذشته اقدامات لازم برای تحقق این مهم آغاز شده است.

تصویر امنیتی :
تعداد بازدید کنندگان کل :
تا کنون :
اکنون :