تاریخ انتشار : 14 تیر 1393 15:10

معاون آموزش دادگستری استان گلستان

آموزش رایگان حقوق به مردم استان گلستان در ماه مبارک رمضان

معاون آموزش دادگستری استان گلستان از طرح آموزش رایگان حقوق در ماه مبارک رمضان و میزبانی همایش کشوری پژوهش های کاربردی در حقوق خبرداد.
    به گزارش باشگاه خبرنگاران، "علی اکبر اسماعیلی" معاون آموزش دادگستری گلستان از اجرای طرح آموزش رایگان حقوق در ماه مبارک رمضان و میزبانی همایش کشوری پژوهش های کاربردی در حقوق خبرداد.

معاون آموزش دادگستری گلستان گفت: در ماه مبارک رمضان کارشناسان حقوق بعد از نماز مغرب و عشا با حضور در مساجد به مردم مشاوره حقوقی رایگان می دهند و به سوالات حقوقی آن ها پاسخ می دهند.

اسماعیلی افزود: این طرح با همکاری هیئت امنای مساجد و با هدف افزایش دانش حقوقی مردم انجام می شود.

وی در ادامه سخنان خود از برگزاری همایش پژوهش های کاربردی در حقوق خبر داد و گفت: مقدمات برگزاری این همایش هم اکنون در استان انجام شده است و به زودی فراخوان مقاله برای این همایش انجام خواهد شد.

اسماعیلی در بخش دیگری از سخنان خود نیز به احداث ساختمان دانشگاه علمی کاربردی قوه قضاییه اشاره کرد و گفت: امیدواریم از بهمن امسال ساختمان دانشگاه به محل جدید خود منتقل شود.

به گفته وی ساختمان جدید دانشگاه در زمینی به مساحت یک هزار و 500 مترمربع در حال ساخت است.

معاون آموزش دادگستری استان گلستان خاطرنشان کرد: مرکز علمی کاربردی قوه قضاییه هم اکنون یک هزار و 300 دانشجو دارد که در 9 رشته کاردانی و 4 رشته کارشناسی مرتبط با حقوق مشغول به تحصیل هستند.

گفتنی است؛ مرکز علمی کابردی قوه قضاییه گلستان تنها مرکز تخصصی حقوق شمال کشور است.

تصویر امنیتی :
تعداد بازدید کنندگان کل :
تا کنون :
اکنون :